Eindfeest Timboektoe

Muziekfestival

De zomer zit er weer op en het is tijd om het seizoen officieel af te sluiten met enorme knalfuif, in traditionele Timboektoe-stijl. Kom op zaterdag 7 oktober naar Strandpaviljoen Timboektoe in Velsen-Noord/Wijk aan Zee om het einde van de zomer te vieren.

De bands en DJ's zijn er klaar voor

Timboektoe's huisband The Phantom Four  staat op het podium voor een set met Nederland's beste surfmuziek en de Haarlemse heren van The Irrational Library  serveren onder leiding van Mr. Weird Beird het voorgerecht in de vorm van een unieke portie spoken word boogie 'n soul. Dit keer staat Timboektoe's huisband The Phantom Four op het podium voor een heerlijke lange set met Nederland's beste surfmuziek en serveren de Haarlemse heren van The Irrational Library onder leiding van Mr. Weird Beird als voorgerecht een unieke portie spoken word boogie 'n soul. Aan de muzikale knoppen draaien DJ Kickflip en Shuffle-NL back to back tot laat, die van alle markten thuis zijn en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

Muzikaal tweede paviljoen

Dit jaar in het tweede paviljoen Kamango een podium met rauwe rock van de Amsterdamse band Bartek en de knotsgekke Australische garagepunkers Drunk Mums om lekker bij te hossen. Bij de draaitafels wordt het feest doorgerockt tot de kleine uurtjes met de gezellige vuige bende Volcano Boys, Trish Trash, Disco Paranoia, Panzer Ed en Die Blonde Rakete.

Informatie en kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht. Kaarten kosten €13,00 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur

Wanneer?

Zaterdag 7 oktober 2017
Vanaf 22:00 tot en met 04:00

Contactgegevens

Strandpaviljoen Timboektoe

Reyndersweg 1
1951 LA Velsen-Noord

Reyndersweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1951 LA, Velsen-Noord