Tentoonstelling Poepgoed / scheid goed

Tentoonstelling

Van 19 maart 2017 tot en met 3 september 2017 is in het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis de unieke tentoonstelling Poepgoed / scheid goed te zien en te beleven. Twee actuele onderwerpen zijn verwerkt in een uiterst aantrekkelijke doe- en ontdek expositie.

Alles over poep

De tentoonstelling staat in het teken van duurzaamheid, afval en poep. Zo leer je over vieze en schone energie via experimenten in het jeugdlab met zonne-energie raceauto’s en zonne-energie dieren, een windtunnel en zelf energie opwekken! Ook ervaar je hoe je duurzaam kunt wonen. Met het afvalgrijpspel houden de bezoekers zich bezig met zwerfafval, afvalscheiding en recycling.

Activiteiten

Poep lijkt gek, er wordt vaak lacherig over gesproken maar alles over poep wordt in deze expositie op een vrolijke en uitdagende manier gepresenteerd. Er zijn achterwerken van dieren om in te kijken, geurobjecten, woordspelingen en tientallen voorbeelden met poepgewoonten van dieren. Je kunt flipperen in de darmen van een zebra en er zijn allerlei interactieve vragenkastjes, filmpjes, kakdozen en poeptonnen.

De tentoonstelling is te zien van 19 maart tot en met 3 september 2017. Kijk voor meer informatie op de website van het Pieter Vermeulen Museum.

Wanneer?

Vanaf Zondag 19 maart 2017 tot Zondag 3 september 2017

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Woensdag 13:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00

Contactgegevens

Pieter Vermeulen Museum

Driehuizerkerkweg 34d
1985 EL Driehuis Nh

Driehuizerkerkweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1985 EL, Driehuis Nh