Bunkerdagen IJmuiden

Het seizoen 2019 staat weer bol van de activiteiten in en rondom de bunkers van IJmuiden! Gedurende het seizoen wordt er maar liefst driemaal een historisch evenement georganiseerd. Behalve het Historische Weekend organiseert Bunker Museum IJmuiden de Bunkerdag IJmuiden, verschillende rondleidingen en is het Bunkermuseum om de week geopend. Regelmatig organiseert het bunkermuseum een rondleiding langs en door de bunkers van de batterijen Olmen en Heerenduin. De rondleidingen zijn afgestemd op iedere doelgroep!

Het seizoen 2019 staat weer bol van de activiteiten in en rondom de bunkers van IJmuiden! Gedurende het seizoen wordt er maar liefst driemaal een historisch evenement georganiseerd. Behalve het Historische Weekend organiseert Bunker Museum IJmuiden de Bunkerdag IJmuiden, verschillende rondleidingen en is het Bunkermuseum om de week geopend.
Regelmatig organiseert het bunkermuseum een rondleiding langs en door de bunkers van de batterijen Olmen en Heerenduin. De rondleidingen zijn afgestemd op iedere doelgroep!

Praktische informatie

Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht

Zie de website van het Bunker Museum IJmuiden voor meer informatie en tarieven.

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 26 juli 2019 19:00 21:00
Vrijdag 9 augustus 2019 19:00 21:00

Badweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1976 BZ, IJmuiden