Camping de Duindoorn

Slecht 20 kilometer boven Zandvoort, Haarlem en Amsterdam ligt Camping de Duindoorn aan de voet van de duinen grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, het strand/zee havens en sluizen IJmuiden aan Zee. Een oase van rust ideaal voor mensen die houden van een mooie fietstocht, wandelingen of cultuur.

Ruime kampeerplaatsen

Camping de Duindoorn biedt schitterende ruime kampeerplaatsen in de duinen. De camping beschikt over alle faciliteiten die je van een moderne camping mag verwachten.

Faciliteiten

Er zijn twee goed onderhouden luxe toiletgebouwen, een winkel met een ruim assortiment en dagelijkse verse broodjes. De winkel is 7 dagen per week open. Bij Brasserie 't Praathuis geniet van je smakelijke gerechten of een lekkere kop koffie en vers gebakken appeltaart.

Kindvriendelijke camping

Op Camping de Duindoorn vind je een speeltuin waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tijdens de kindervakantie in de zomer is het enthousiaste recreatieteam van 23 juli t/m 20 augustus dagelijks aanwezig om alle kinderen te vermaken.

Ligging

De camping ligt op loopafstand van het strand en de zee waar je verschillende sporten kunt beoefenen zoals kitesurfen, blow karten en vliegeren. Ook is het strand en de omgeving ideaal voor mooie, lange wandelingen. Bij de ingang van de camping is de bushalte die je snel naar Amsterdam en Haarlem brengt.

Kijk voor meer informatie en boekingen op de website van Duindoorn.

Praktische informatie

Faciliteiten (Camping)
Electriciteitsaansluiting Ja
Campinggas Ja
alleenreizende jongeren toegestaan Ja
barbecue toegestaan Ja
campers toegestaan Ja
Lidmaatschappen
Recronlid Ja
ANWB Erkend Ja
Lid VVV Ja
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 150
aantal vaste plaatsen 150
Ligging
Bij strand/zee Ja
In/bij duinen Ja
Vervoer
Autovrij terrein Ja
Voor kinderen
Speeltuin Ja
Recreatiebegeleiding Ja
Textiel- en vaatwas
Vaatwasplaats Ja
Keuken en koken
Invriezen koelelementen Ja

Badweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1976 BZ, IJmuiden