Cultuur- & Foodfestival Kuba Moskee

Op 15 & 16 september 2018 organiseert het bestuur van de Kuba Moskee samen met het bestuur van het Cultureel Festival Velsen het Cultuur- & Foodfestival, dat plaats vindt op terrein achter de Kuba moskee aan de Radarstraat in IJmuiden. Tijdens deze twee dagen kunnen inwoners kennis maken met de diverse culturen in Velsen door middel van zang, dans, eten en drinken. Kom langs en feest met ons mee!

Turkse thee en koffie, heerlijke hapjes, leuke stands en gezellige activiteiten voor kinderen

Het Cultureel Festival Velsen staat twee dagen lang in het teken van kunst, cultuur, entertainment en natuurlijk eten. Verder vinden er optredens plaats van verschillende groepen. 
Ook is er een markt met verschillende stands op het gebied van verzorging, kleding, groente en fruit, huishoudelijke artikelen, oosterse producten, informatie-stands en nog veel meer. Verder zijn er workshops waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

Drink gezellig een warm kopje Turkse thee of koffie, neem plaats aan een van onze picknicktafels en geniet van mooie optredens onder het genot van authentieke heerlijke hapjes uit verre streken,  die ter plekke worden bereid. Naast de Turkse keuken zullen er gerechten te koop zijn uit de Oost-Turkestaanse-, Nederlandse-, Indonesische- en Surinaamse keuken

Uiteraard zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken en zijn er ook voor hen allerlei lekkernijen. Kortom er is genoeg te zien en te beleven dus kom allen en neem je vrienden en familie mee. 

Praktische informatie

Gratis toegang

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 15 september 2018 10:00 20:00
Zondag 16 september 2018 10:00 18:00

Planetenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1973 BA, IJmuiden