Cursus Natuurfotografie

Ben jij gek op natuur en fotografie? En kom je daarvoor wel eens in Spaarnwoude of een ander natuurgebied in Noord-Holland? Dan is deze cursus gegeven door ervaren fotograaf Jaap Kroon vast iets voor jou!

De cursus natuurfotografie wordt georganiseerd door Onder de Platenen, in samenwerking met JaapKroon fotografie. Iedereen die interesse heeft in natuurfotografie of fotograferen in het algemeen kan meedoen, zowel beginners als enthousiaste amateurs.

Jaap Kroon is een fotograaf met passie voor reis-, concert-, portret- en natuurfotografie. Hij fotografeert al 7 jaar en heeft dit zichzelf aangeleerd. Jaap Kroon zijn portfolio is hier te bewonderen.

Programma:
Welkom met koffie en huisgemaakte appeltaart met slagroom. Hierna volgt een stukje theorie, hooguit een uur. Er zal uitgelegd worden hoe je betere foto's kan maken, aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vervolgens ga je het natuurgebied Spaarnwoude in om actief aan de slag te gaan. Halverwege de cursus ontvang je een (h)eerlijke lunch en er wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje.

Reserveren:
Reserveren kan via info@onderdeplatanen.nl. Bij het reserveren kan je eventueel ook dieetwensen doorgeven.

Meer informatie op de website van Onder de Platanen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 80.00 inclusief gebak, lunch en drie consumpties.

LET OP! Deze cursus heeft een maximum van 10 aanmeldingen, dus wees er snel bij.

Zaterdag 13 april 2019 vanaf 10:30

Genieweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1981 LN, Velsen-Zuid