De Klap van de Korenmolen

Najaar 2019 organiseren wij in het kader van ons 80-jarig jubileum een groot muziekproject: DE ZINGENDE STAD. Dat er muziek zit in Velsen weten wij. Het is óók waar dat iedereen kan zingen én dat zingen heel gezond is. Voor lichaam en geest.

Cabaretier Ernest Beuving met 80 Velsenaren

Daarom doen wij het dus. In en om ons theater wordt er tijdens DE ZINGENDE STAD straks uit volle borst gezongen. En u kunt méédoen. U leest en hoort daar later nog veel over. Eerst doen wij de aftrap.

Voor die aftrap selecteren wij alvast TACHTIG Velsenaren die meedoen aan de cabareteske muziektheatervoorstelling 'De Klap van de Korenmolen'. Muzikale spil is cabaretier Ernest Beuving. Ernest verwierf zijn eerste roem met het cabaretduo Ernesto & Marcellino waar later ook Wilfried Finkers (broer van…) bij aansloot. Ernest viel toen al op met zijn rake imitaties, geweldige zangstem, droge, originele humor en bijzondere liedjes. In 'De Klap van de Korenmolen' laat hij zien wat hij (zoveel jaar na dato) nog steeds waard is. In een half concert/half cabaret-show zet hij, ondersteund door de tachtig zingende Velsenaren, de zaal op z'n kop. Met een hilarisch concert, pareltjes van liedjes en knotsgekke persiflages.

Incl. garderobe en pauzedrankje. Excl. € 3,25 servicekosten per boeking.

Zaterdag 26 januari 2019 vanaf 20:15

Groeneweg Model.NdtrcItem.HouseNumber