Duin en Kruidberg Lenteloop

Hardlopers en wandelaars kunnen ook dit jaar deelnemen aan de Duin en Kruidberg Lenteloop. Op zondag 7 april 2019 vindt de jaarlijkse prestatieloop plaats in Santpoort-Noord.

Prestatieloop voor het goede doel

In samenwerking met Natuurmonumenten organiseert de stichting Santpoort Helpt Madras dit hardloopevenement. De Santpoortse stichting zet zich al ruim 20 jaar in voor het project Udavum Karangal (Helpende Handen).

Verschillende afstanden

Hardlopers en wandelaars uit het hele land zijn van harte welkom. De afstanden zijn 3 (kids), 6 (junioren) en 11 kilometer. Geniet van de mooie duinen en beleef de schitterende natuur in het landgoed Duin en Kruidberg.

Kijk voor meer informatie over deze bijzondere loop op de website.

€ 8.00

De organisatie wordt gedaan door louter vrijwilligers, waardoor alle inschrijfgelden rechtstreeks belanden bij het goede doel, dat de stichting Santpoort Helpt Madras heeft geadopteerd. U kunt via de website inschrijven. Op de dag zelf kunt u inschrijven tot 30 minuten voor de start bij de organisatie. U betaalt dan wel € 10,-

Zondag 7 april 2019 vanaf 11:00

Duin- en Kruidbergerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber