Oldtimerdag Santpoort

Zaterdag 20 juni 2020 organiseert de Stichting Oldtimerdag Santpoort haar vierde oldtimerfestival. Een groot aantal redenen maken dat je niet onder deze dag uitkomt als oldtimerliefhebber. De locatie waar deze dag gaat plaatsvinden zijn de landerijen aan de voet van de ruïne van Brederode.

Deze landerijen worden 20 juni 2020 omgetoverd tot een plek waar een prachtig schouwspel uit vervlogen tijden zich zal afspelen. In de aanloop naar deze dag heeft het bestuur van de Stichting Oldtimerdag Santpoort intensief nagedacht wat er zoal dient te verschijnen. Hier volgt een opsomming van voertuigen, machines, vermaak, muziek en eten en drinken. Een aanzienlijk aantal grote en kleine stoommachines zullen op het veld aanwezig zijn en op stoom voortbewegen. Oldtimer brandweerspuiten, zelfs één getrokken door paarden. Luxe auto’s, vrachtauto’s, brommers, motoren, tractoren en wat al niet meer!

Er worden rondritten georganiseerd voor de diverse oldtimer voertuigen. Te noemen valt o.a. de rit voor tractoren waarbij de bestuurder onderweg wordt getrakteerd op een heuse bal gehakt. Deze rit is in de loop der jaren daarom “Tour de Bal” genoemd. Maar uiteraard ook de luxe oldtimers rijden een toer, evenals de motoren en brommers.

De gehele dag zal er muziek zijn. Ons dweilorkest brengt vrolijke nummers ten gehore. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Een antiek draaimolentje draait de kleintjes rond deze dag. Er zullen diverse kinderactiviteiten worden georganiseerd. Ook zal er een groot springkussen zijn, maar tevens kunnen kinderen plaats nemen op de wagons van het stoomtreintje welke rondjes rijdt op het terrein. Een grote tent waar je een natje en droogje kan halen. Picknickbanken, tafels met stoelen, statafels om je drankje en/of hapje te gebruiken. Aan alles is gedacht.

Met aan het eind van de dag een geweldige muzikale uitsmijter: The Clarks. Al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland. Deze band speelt onder andere op de vrijdagavonden in het programma Veronica/Voetbal Inside. Zij zullen deze dag met hun muziek een spetterende afsluiting verzorgen zodat wij met ons allen terug kunnen kijken op een mooie Oldtimerdag Santpoort.

Hier kun je je inschrijven als deelnemer

Zaterdag 20 juni 2020 Vanaf 09:00 tot en met 22:00