Pinksterjaarmarkt

Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de alom bekende gezellige Jaarmarkt. De grote diversiteit aan kraampjes, variërend van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets, staan garant voor een onvergetelijke en vermakelijke tweede Pinkstermiddag. Uiteraard valt er voor jong en oud van alles te beleven, ook op culinair gebied!

Tijden jaarmarkt

De Pinksterjaarmarkt vindt plaats rondom de vijver in de Engelse landgoedtuin. Vanaf 10.30 uur bent u samen met familie of vrienden van harte welkom, de toegang is gratis. De gehele middag kunt u rondstruinen langs de grote diversiteit aan marktkramen, deelnemen aan diverse activiteiten en genieten van heerlijke lekkernijen! De Jaarmarkt eindigt rond de klok van 17.30 uur. Wij verzoeken u vriende­lijk om, indien mogelijk, op de fiets te komen. Het parkeren van de auto is mogelijk tegen betaling.

Interesse als standhouder?

Wanneer u geïntereseerd bent als standhouder met uw unieke handelswaar of ambacht deel te nemen aan de jaarmarkt, kunt u zich aanmelden via het volgende e-mailadres: support.marketing@duin-kruidberg.nl, onder vermelding van Pinksterjaarmarkt. Wij trachten de diversiteit van de handelswaar te waarborgen. Schrijf u daarom zo snel mogelijk in, zodat wij u tijdig kunnen informeren of wij u een plaats kunnen toezeggen op de Jaarmarkt.

Praktische informatie

Gratis toegang

Maandag 1 juni 2020 Vanaf 10:30 tot en met 17:30