Restaurant Spaarnwoude

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of heerlijk diner bent u van harte welkom bij Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid. Het sfeervolle à la carte restaurant is de ideale bestemming voor een heerlijk avondje uit!

Culinair genieten


Elke avond stelt de chef-kok van Restaurant Spaarnwoude smakelijke gerechten samen met producten uit de regio. Zo geniet u van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten uit de internationaal georiënteerde keuken: van zalmbonbon met dille-mayodressing tot Ardenner varkensrib met rozemarijnjus en geroosterde groenten.

Ons personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen om uw diner tot een succes te maken. Uiteraard houdt de keukenbrigade rekening met specifieke wensen. Tevens is het restaurant beschikbaar voor zakelijke doeleinden. Vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden.

Hotelbar en terras


Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u genieten van heerlijke versnaperingen in de gezellige hotelbar. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het aangrenzende ruime terras waar u een prachtig groen uitzicht heeft.

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal couverts 60
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Voorzieningen gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Frans
Specialiteit keuken barbecue
Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie comfortabel

Dag Van Tot
Zondag 07:00 21:00
Maandag 07:00 21:00
Dinsdag 07:00 21:00
Woensdag 07:00 21:00
Donderdag 07:00 21:00
Vrijdag 07:00 21:00
Zaterdag 07:00 21:00

Oostbroekerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1981 LR, Velsen-Zuid