Santpoort aan Zee

Santpoort aan Zee werkt met eerlijke en verantwoorde producten en dat vindt u terug in de kwaliteit van de visschotels, visgerechten, salades en bijgerechten. Wij zorgen voor uw gemak door de prachtige opmaak, voortreffelijke bereidingen en heerlijke smaken zodat u samen met uw gasten optimaal van onze heerlijke vis kunt genieten.

Specialiteiten

Eén van de specialiteiten van Santpoort aan Zee Viswinkel & Lunchroom zijn Les Moules du Bouchot.  Deze Franse mosselen worden gekweekt in de baai van Mont St. Michel. Ze worden gekweekt via hangcultuur.
De wereldberoemde Gillardeau oester komt uit het water tussen het eiland Ile 'd Oléron en de kust van la Rochelle. Deze oester is zo bekend omdat in 1898 Henri Gillardeau al begon met het bouwen van het merk Gillardeau.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:30
Vrijdag 09:30 18:30
Zaterdag 09:30 17:00

Broekbergenlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2071 EW, Santpoort-Noord