Strandzeilen

De Strandzeilwedstrijden vinden plaats op het Zuidstrand van IJmuiden aan Zee gedurende het jaar. Iedereen is van harte welkom om deze spectaculaire sport van dichtbij mee te maken en zelf uit te proberen.

Strandzeilen

Het grote strand van IJmuiden is een mooie strandzeil locatie in Nederland. IJmuiden heeft (naast Terschelling) het mooiste strand om te strandzeilen in Nederland. Het strand is breed, lang en omdat er wordt gezeild in de wintermaanden (van oktober t/m maart) over het algemeen voldoende rustig.

De Strandzeilwedstrijden vinden plaats op diverse data. Moedig de deelnemers aan of probeer het zelf. Voor meer informatie en de actuele aanvangstijden kun je terecht op de website van de organisatie.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 24 november 2018 10:00 15:30