Van der Meer Restaurant

Stefan van der Meer is begonnen in het koksvak en onder andere werkzaam geweest op het hoogste niveau in hotels, restaurants en aan boord van cruiseschepen. Als souschef van Hotel Okura Amsterdam heeft hij deel uitgemaakt van het Nationale Culinaire team en vele prijzen behaald in binnen- en buitenland, waaronder de Zilveren Koksmuts: de hoogste Nederlandse culinaire onderscheiding.

Onze filosofie

Eerlijk voedsel, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, bereid met alleen de beste, natuurlijke en zo veel mogelijk streekgebonden producten. Op basis van de Hollandse en Franse keuken, in een hedendaags jasje. Alle onderdelen van uw diner zijn door mij zelf bereid; vol van smaak, ongecompliceerd, elegant en natuurlijk gepresenteerd.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 17:00 23:00
Woensdag 17:00 23:00
Donderdag 17:00 23:00
Vrijdag 17:00 23:00
Zaterdag 17:00 23:00

Wijk aan Zeeerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1972 NM, IJmuiden