Villa's Culinair Wijntheater

Eindeloos genieten tijdens Villa's Culinair Wijntheater. Dit Hemelvaartweekend staat het strand van Villa Westend voor de 5e keer in het teken van Villa's Culinair Wijntheater. Een 4-daags zinnenprikkelend wijnfestival waarbij alles draait om wijn, eten en beleving. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni zijn er van 14.00 tot 0.00 uur tal van activiteiten voor jong en oud te beleven op het festival. De toegang is gratis.

In het Wijntheater worden de lekkerste wijnen van Hans Moolenaar uit Bloemendaal verkocht. Het Wijntheater vindt plaats in een ongedwongen sfeer waar alles draait om (culinair) genieten. Er zijn diverse foodtrucks, workshops, proeverijen, theateracts, vinyl dj's en genoeg banken en relaxte zitjes om te kunnen genieten van de culinaire overdaad. Op donderdag wordt er afgetrapt met het NK Oestersteken, een fantastisch spektakel. Deze dag zijn alle oesters slechts 1 euro per stuk. Voor de niet oesterliefhebbers zijn er heerlijke hapjes te krijgen bij de foodtrucks.

Voor de kinderen is Villa's Culinair Wijntheater één groot water en zandspektakel (zwemspullen mee). Zeilschool de Kaag komt gedurende het festival 4 dagen gratis zeillessen verzorgen voor de kinderen tussen 10:00 - 17:00 uur.

Overdag vinden er verschillende shows plaats met uiteenlopende onderwerpen. Ontdek of wijn uit een bepaald glas van invloed is op de smaak, test uw kennis tijdens de blindproeverij of doe mee met de hilarische wijnquiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De Grote Hans Moolenaar Show keert ook terug naar het Wijntheater. De aanvangstijden zijn terug te vinden in het programma.

De toegang is gratis, maar voor parkeren wordt een bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie en het programma op www.villawestend.nl, www.wijntheater.nl of volg het evenement op Facebook.

P.S. zelfs voor níet wijnliefhebbers is dit het leukste festival van het jaar!

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 0

De toegang is gratis, maar voor parkeren wordt een bijdrage gevraagd.

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 30 mei 2019 14:00 00:00
Vrijdag 31 mei 2019 14:00 00:00
Zaterdag 1 juni 2019 14:00 00:00
Zondag 2 juni 2019 14:00 00:00

Westlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1991 AL, Velserbroek