Beachclub Makai

Beachclub Makai is een recreatief paviljoen op het strand van IJmuiden. Met maar liefst 10 trampolines en een grote zandbak is het een heerlijk paradijs!

Beachvolleybal, strandvoetbal, trampolines en surfdudes

Ten zuiden van de zuidpier van Velsen verzorgt Makai prachtige accommodaties en voorzieningen op een breed, ruim strand waar je dit zelden tegenkomt. De club van 300m2 biedt het hele jaar door faciliteiten aan kiters. Zo hebben we kleedkamers, douches, jet-ski's, een winch, compressor en een weelderige lounge.

Proef de vier elementen terug in onze gerechten. Verbind met elkaar bij het kampvuur. Wordt onderdeel van de Makai familie en kom tot ontspanning op het terras.

In de zomer verandert het water onder de pier tot een paradijs wanneer de wind uit het noorden waait. Open strand, vlak water, wakestyle obstakels en warm zand onder je voeten. Laat je afzakken naar het zuiden en je komt de meest ‘cleane’ golven uit de regio tegen. Geniet van alle windrichtingen op onze unieke plek.

Dag Van Tot
Zondag 09:00
Maandag 14:00
Dinsdag 14:00
Woensdag 10:00
Donderdag 10:00
Vrijdag 10:00
Zaterdag 09:00

* Tijdens de mei- en zomervakantie zijn wij alle dagen vanaf 10.00 uur geopend.