ZanDiego Beach Zuid

Met twee locaties ‘Zuid’ en ‘Zand’ in IJmuiden aan Zee | Een barista die de lekkerste koffie's schenkt | Een bartender die in Sydney heeft geleerd wat er in een lekkere cocktail mag | Een samenwerking met Outstanding Events, die alle strandactiviteiten bij ons organiseert | Een geweldige chefkok uit LA die Azian, Mexican, French & Calafornia food combineert en de lekkerste variaties serveert. Kortom de perfecte combinatie voor een heerlijke ervaring op elk gebied.

En! we houden van het strand. Daarom hebben we een plek gecreëerd waar iedereen die ook zo van het strand, de zee en de elementen houdt, welkom is!

Samen genieten van een zomerse dag of juist van een Noordwester storm. Bij ZANDIEGO BEACH in IJmuiden kun je daarnaast ook terecht voor bijvoorbeeld een inspirerende heisessie met collega's, een teambuildingdag inclusief blokarten en BBQ.

Iets te vieren of juist te verwerken? Het strand is een magische plek, laat de elementen je inspireren!

ZanDiego Zuid is 7 dagen per week geopend vanaf 09:00 uur. De keuken sluit om 21:00 uur met de dinerkaart, de borrelbites zijn tot 22:30 uur te bestellen.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Lunch Ja
Diner Ja
Nationaliteit keuken Internationaal