In en rond IJmuiden valt veel de beleven met de fiets. Je rijdt door bossen, duinen en polders. Of langs buitenplaatsen en kastelen. Mocht je de omgeving willen ontdekken vanaf de fiets dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt uiteraard met je eigen fiets. Je kunt een fiets huren. Of je pakt een deelfiets.

Fietsverhuur

Op deze adressen kun je een fiets huren. Je haalt hem bij ze op of ze brengen hem bij je langs. Dat verschilt per verhuurder.

The Bike Guru
Dutch Pedelec Tours

Uw Deelfiets

Geniet van IJmuiden en omgeving op de fiets met Uw Deelfiets. Uw Deelfiets is gemakkelijk, goedkoop, duurzaam en innovatief.

Uw Deelfiets is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. De deelfietsen staan op meerdere locaties bij o.a. de stations en de haven. Boek voor uzelf en uw vrienden 1 tot maximaal 4 fietsen tegelijk. U hebt geen wachtrijen en geen sluitingstijden. U hoeft geen legitimatiebewijs achter te laten of OV chipkaart bij u te hebben. Via de nieuwste technologie kunt u via onderstaande map snel van Uw Deelfiets genieten.

Uw Deelfiets is naast gemakkelijk ook goedkoop. U betaalt namelijk per uur! Klik op een onderstaande locatie waar u de fiets(en) gaat huren, betaal een borg, die na de huurperiode binnen enkele dagen verrekend wordt. 

Wilt u meer informatie, kijk dan op www.uwdeelfiets.nl. Kunt u niet wachten, boek, open en geniet van de fietsen door op een locatie te drukken in onderstaande kaart.