Kennemer LoopFiets

woensdag 17 mei 2017

Sinds kort heeft Velsen en de regio Kennemerland er een unieke belevenis bij. Bij de Kennemer LoopFiets kun je terecht voor een wandeling op de fiets met de lopifit. Vanuit de Kennemerlaan in IJmuiden on tour door Kennemerland.

Je kunt de loopfiets huren om Kennemerland op een unieke, sportieve en vooral leuke manier te beleven. Kies daarbij je eigen weg of één van de door ons uitgestippelde routes langs de sluizen, door de duinen of naar Spaarnwoude.
Kijk ook naar onze leuke workshops en trainingen, zoals ‘op kunstexpeditie met de lopifit’ of ‘ervaar SHIP en oud-IJmuiden en stap op de loopfiets’ (een tijdreis door IJmuiden).

Ook zeer geschikt voor groepen! De activiteiten zijn dan ook op andere data mogelijk.De loopfiets is online te boeken of door te bellen en mailen naar de Kennemer LoopFiets. Kijk op de website voor onze actuele agenda met activiteiten.

De LoopFiets

De Lopifit is een e-loopfiets waarop je met een lichte loopbeweging de band in beweging zet. Je wandelt zo weg en haalt eenvoudig een snelheid van 10-25 kilometer per uur, terwijl jij zelf 4-5 kilometer per uur loopt.

Zo heb je een veel groter bereik om afstanden af te leggen. Met de handremmen breng je de loopband en de wielen tot stilstand.
Het is een combinatie van innovatie en fun!

Expositie

In de showroom van de Kennemer LoopFiets kun je de expositie zien van IJmuidenaar Klaas Dijkhuizen. Klaas maakt bijzondere schilderijen van schepen die hij tekent en schildert op oude zeekaarten.

Kennemer LoopFiets
Kennemerlaan 167
1972EM IJmuiden
0255-57747
info@kennemerloopfiets.nl