ActionPlanet zeker de komende 24 jaar actief in Spaarnwoude

donderdag 15 november 2018

Zo, daar zitten we dan, na ruim 10 jaar zetten we onze handtekening onder het felbegeerde ondererfpachtcontract met Recreatiegebied Spaarnwoude. De afgelopen jaren is er achter de schermen hard gewerkt om op dit punt aan te komen en nu is het dan zover. Dit is echt iets om trots op te zijn.

Samen met de Gemeente Velsen en de beheerders van Spaarnwoude hebben we iets moois gecreëerd. wat uniek is voor Nederlandse begrippen. Een 8 hectare grote evenementen locatie met volop kansen op offroad rijden met quads en 4×4 voertuigen. En met ingang van 1 januari 2019 mogen we nu ook 10 maal per jaar trainingen verzorgen voor motorrijders.

Verder hebben we een stormbaan, bieden we diverse outdooractiviteiten aan en kunnen onze gasten lekker nagenieten in ons sfeervolle restaurant met een stoere maaltijd. Een prima locatie voor een compleet dagje uit in Spaarnwoude.

Met een ondererfpacht contract in de knip hebben we in ieder geval tot 2043 de ruimte om te doen waar we goed in zijn: Speciale momenten verzorgen voor iedereen die gek is op lekker outdoor bezig zijn.

We hopen dat we een mooi uitje voor u mogen organiseren in de jaren die voor ons liggen. Voor meer informatie over ActionPlanet gaat naar www.actionplanet.nl