Word lid van De Boerenjongens- en Meidenclub

dinsdag 4 september 2018

Vanaf 19 september starten we met De Boerenjongens en Meidenclub op Zorgvrij. Iedere maand een activiteit: leuk, leerzaam en creatief!

Tien bijeenkomsten

We starten met het thema Uil; we gaan uitenballen zoeken en uitpluizen. Er zijn in totaal 10 bijeenkomsten. Andere thema's van de club zijn: kippen, zuurkool maken, vogels, schapen en hun wol, eten uit de natuur, vlinders, wintervoer, kerst en winterwandeling met de boswachter.  Natuurlijk mag je deze middagen ook de boer helpen met het voeren van de kalfjes, of in het voorjaar de lammetjes.

Tijdens de creatieve activiteit gaan we knutselen, strokransen maken, mozaïken, vogelkastjes timmeren en een memobord maken met vlinders. De clubbijeenkomsten vinden iedere derde woensdag van de maand plaats. Word  lid en meld je snel aan via zorgvrij@spaarnwoude.nl.

Meer informatie is te vinden op www.informatieboerderijzorgvrij.nl.