AHHOOEEEIIII! De Ruige Roedel bij BRAK! IJmuiden

maandag 15 april 2019

De wolf heeft zich officieel weer gevestigd in Nederland. En misschien laat hij zich binnenkort ook wel in IJmuiden zien! Alle kinderen die meer over wolven te weten willen komen én houden van buitenspelen komen in de meivakantie naar BRAK! in IJmuiden!

Leer veel over de wolf

De Ruige Roedel komt op woensdag 24 april op speciaal verzoek naar BRAK! in de duinen van IJmuiden. Dit science-center-in-wording richt zich op kennis over kust, klimaat en natuur en biedt een breed publiek de kans om meer te weten te komen over hun natuurlijke omgeving.

Als mensen kunnen we veel leren van de wolf; hoe ze denken, hoe ze voor elkaar zorgen, hoe de welpjes met elkaar spelen, niet snel opgeven en risico’s leren nemen. Met De Ruige Roedel worden de kinderen op een verrassende en speelse manier mee genomen in het leven van de wolf en leren ze de spannende omgeving van het Kennemermeer kennen.

Op pad met trainers van RUIG

De deelnemertjes gaan op pad met trainers van RUIG en ontdekken spelenderwijs om samen te werken, door te zetten en slimme oplossingen te bedenken. Hierdoor gaat hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vooruit. Alle activiteiten van RUIG vinden buiten plaats zodat kinderen de natuur, de elementen en jaargetijden ervaren! Dus kruip in de huid van een wolf en ga mee op deze levensechte expeditie! AHHOOEEEIIII! 

De Ruige Roedel gaat op woensdag 24 april 2 keer op pad; eenmaal om 10:30 uur en eenmaal om 13:00 uur. Aan deze activiteit kunnen slechts 32 welpjes van 5-9 jr. meedoen. Bij deze activiteit is geen begeleiding van ouders nodig, in het Wikkelhouse staat desgewenst koffie voor ouders en begeleiders klaar. Meer info? Kijk op www.brakijmuiden.nl en reserveer snel je plekje in de roedel!