Forteiland Express

maandag 3 juni 2019

Het succes van onze stad wordt het grootste probleem’. Zo zei formateur Maarten van Poelgeest. De binnenstad van Amsterdam wordt overlopen door bezoekers terwijl het metropoolgebied zoveel meer te bieden heeft. De stad Amsterdam verbreden ofwel groter maken dat is iets waar al jaren aan gewerkt wordt.

Een topattractie in het metropoolgebied Amsterdam is het Forteiland, gelegen in de havenmonding van het Noordzeekanaal , een Unesco Werelderfgoed dat gebouwd is als onderdeel van de stelling van Amsterdam. Onderdeel van een verdedigingsnetwerk van forten en dijken gebouwd rond 1885. Het Forteiland fungeert nu als evenementen- en vergaderlocatie, een historische plek waar de stad trots op kan zijn. 


Het Forteiland ligt op slechts 25 kilometer van het centrum. Vanaf nu is de Forteiland Express in gebruik genomen, de gratis bus shuttle voor groepen en bedrijven tussen Amsterdam en het Forteiland. verzamelen gebeurd in Amsterdam en dertig minuten later stappen de gasten op de salonboot ‘Koningin Emma’ en nog eens tien minuten later is de entree op het Forteiland, een Unesco Werelderfgoed, voor een onvergetelijke dag weg.

Kom in contact met PBN voor meer informatie over de Forteiland Express door te kijken op www.pbn.nl/events/forteiland-express of te bellen naar (020) 626 36 00.