Openingsweekend Stadsschouwburg Velsen

vrijdag 6 september 2019

De Stadsschouwburg Velsen opent het nieuwe seizoen in festivalsfeer voor jong en oud. In een afwisselende theatertiendaagse komen alle theatergenres aan bod. Toptheater in alle soorten en maten.

De feestelijke seizoensopening start in het weekend van zaterdag 14 september en zondag 15 september. Met theater, rondleidingen incl. demonstraties van de theatertechniek, live-muziek, kinderactiviteiten, een buitenbar en eetkramen. In het theater en buiten op het plein. Op zondagmiddag 15 september wordt het startschot van het nieuwe seizoen gegeven met de succesvoorstelling Woiski vs. Woiski, het bejubelde Surinaams-Nederlandse theaterspektakel van het gerenommeerde theatergezelschap ORKATER. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk. 

Samenwerking Citymarketing IJmuiden

De .IJmuiden-letters van Citymarketing stonden deze zomer op verschillende locaties in IJmuiden. Voor de gelegenheid staan de letters in het openingsweekend op het plein vóór de Stadsschouwburg. Mensen konden in augustus kaarten winnen voor voorstellingen in de festivalmaand september met een Facebook campagne. Om deel te nemen moesten ze zichzelf op de foto zetten met de .IJmuiden-letters die op allerlei plekken in IJmuiden staan.