Win een overnachting met de wandelapp van BRAK! en Pieter Vermeulen Museum

maandag 15 juni 2020

Slapen midden in de natuur in zo'n leuk offgrid tiny house bij Basecamp IJmuiden, wie wil dat nou niet? Kondor Wessels (project Rauwe Duinen), BRAK! en Pieter Vermeulen Museum sloegen de handen ineen voor een mooie winactie. Tot 20 juni a.s. maak je kans op een gratis overnachting bij Basecamp IJmuiden. Daar moet je wel wat voor doen!

Wandel, knutsel en win

Het is de bedoeling dat deelnemers aan de winactie samen met hun kind een wandeling maken met de wandelapp van Pieter Vermeulen Museum en #BRAK (Google Play en Apple store). Onderweg vullen ouders en kinderen samen een ‘treasure-box’ en sturen voor 20 juni een foto van de doos vol verzamelde natuurschatten via Facebook of Instagram van Pieter Vermeulen Museum of BRAK!. Natuurlijk met een bericht erbij over wat er te zien is op de foto en wat je kind zelf het mooist vindt uit de doos. De drie wandelingen in de wandelapp starten allemaal bij het wikkelhouse van BRAK! bij het Kennemermeer. Uitgewandeld? Dan kun je vanaf heden (biologisch) ijs, koffie of een sapje halen bij de net geopende horeca van Basecamp IJmuiden.


Meer leren door zelf te ontdekken

Kersverse directeur van BRAK! & Pieter Vermeulen Museum Erwin van Liempd: "Zowel BRAK! als Pieter Vermeulen Museum zijn al een paar maanden gesloten. We staan te trappelen om weer bezoekers te ontvangen en mooie exposities en workshops te organiseren. Omdat dat nog niet mogelijk is organiseren we nu samen met Kondor Wessels deze actie. Zodat onze trouwe bezoekers en volgers ons niet vergeten. Ook hopen we dat kinderen op deze manier vanuit hun eigen nieuwsgierigheid ontdekkingen doen in de natuur. Dat werkt beter dan kennis uit een boekje is mijn overtuiging. Hun ouders maken gelijk beter kennis met Basecamp IJmuiden en het prachtige duin en strand bij IJmuiden. Er is hier bij het Kennemermeer veel te zien en steeds meer te doen!"


Allemaal winnaars

Er zijn al wat kunstige treasure-boxen ingestuurd maar er kan nog veel meer bij. Alle deelnemers aan de actie krijgen sowieso een plekje in het Pieter Vermeulen Museum waar alle treasure-boxes tentoongesteld worden. De winnaar van de hoofdprijs, de overnachting in een tiny house, wordt 27 juni bekend gemaakt.